Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΦΙΛΩΤΕΙΑΣΑριδαία, 10/8/2016

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΦΙΛΩΤΕΙΑΣ

Το Νηπιαγωγείο Φιλώτειας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Γεωργίου. Εκεί τον υποδέχτηκε η Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Μαρία Δημητρίου, με την οποία υπήρξε συνεργασία με στόχο την ολοκλήρωση των εργασιών.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το συγκεκριμένο σχολείο έχει να λειτουργήσει έξι χρόνια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σημαντικές φθορές.
Ήδη, έχει δρομολογηθεί ο ελαιοχρωματισμός των εσωτερικών χώρων, ενώ παράλληλα βάφτηκαν οι εξωτερικοί τοίχοι κατόπιν συνεργασίας του Δήμου Αλμωπίας, της Προέδρου και κατοίκων του χωριού.
Στη συνέχεια θα εξασφαλιστεί ο απαραίτητος εξοπλισμός, όπως θρανία, καρέκλες και παιχνίδια.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Γεωργίου, όλα θα είναι έτοιμα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...