Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

Γιάννης Σηφάκης: Διατηρείται το Αστυνομικό Τμήμα ΆρνισσαςΜε βάση το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την «Αναδιάταξη – σύσταση και λειτουργία Περιφερειακών Υπηρεσιών ΕΛΑΣ και άλλες διατάξεις» το Αστυνομικό Τμήμα Άρνισσας συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του.

Η εξέλιξη αυτή ήταν αποτέλεσμα της αγωνιστικής διεκδίκησης των κατοίκων της Άρνισσας και της γύρω περιοχής (με κινητοποιήσεις και υπομνήματα) που υποστηρίχτηκε και από πολιτικούς παράγοντες σε επίπεδο Κοινοβουλίου αλλά και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο βουλευτής σε δύο συναντήσεις του με τον Υπουργό κ. Νικόλαο Τόσκα προσπάθησε πολύ για την μη κατάργηση του ΑΤ Άρνισσας με βάση ατράνταχτα επιχειρήματα ( ορεινή περιοχή με δυσκολίες πρόσβασης τους χειμερινούς μήνες, αύξηση πληθυσμού λόγω της λειτουργίας του Χιονοδρομικού, πλήθος αλλοδαπών εργατών γής κλπ ).
Η δικαίωση της προσπάθειας αυτής αποδεικνύει ότι όπου υπάρχουν επιχειρήματα που να πείθουν η κυβέρνηση έχει ευήκοα ώρα.
Αντίθετα τα επιχειρήματα που προβλήθηκαν για την διατήρηση και του ΑΤ Κρύας Βρύσης ήταν αδύναμα με δεδομένη την πεδινότητα της περιοχής και την πολύ μικρή απόσταση της Κρύας Βρύσης από τα Γιαννιτσά.
Η αναδιοργάνωση και η ενίσχυση με προσωπικό και μέσα της αστυνομικής διεύθυνσης Πέλλας είναι απαραίτητες για την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στον πολίτη της Πέλλας. Υπάρχει υπόσχεση για ουσιαστικότερη ενίσχυση της δύναμης με μεταθέσεις τον Οκτώβριο και με επιστροφή μέσων που ανήκουν στην Α.Δ. Πέλλας αλλά βρίσκονται σε άλλους Νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...