Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝΤην επιστολή του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Έδεσσας και Περιχώρων «Ο Άγιος Γεώργιος», σχετικά με την παρακράτηση του ποσού του ενός ευρώ από την κύρια σύνταξη των συνταξιούχων του με ανταποδοτικό χαρακτήρα για τον κοινωνικό τουρισμό και τις λειτουργικές δαπάνες των μελών του Σωματείου, κατέθεσε  στη Βουλή ως αναφορά ο Γιώργος Καρασμάνης. 
Ο Βουλευτής, με την παρέμβαση του αυτή, ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας την άμεση ενημέρωση του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Έδεσσας και Περιχώρων «Ο Άγιος Γεώργιος», για το ακριβές ποσό που έχει συγκεντρωθεί από την συγκεκριμένη παρακράτηση τα τελευταία 4 χρόνια, εάν έχει αποδοθεί το παρακρατηθέν ποσό στους συνταξιούχους για την υλοποίηση του κοινωνικού τουρισμού κι αν όχι για ποιο λόγο δεν αποδόθηκε μέχρι σήμερα.    


ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016      ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...