Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Σύσκεψη συγκάλεσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Χρήστο Γεωργίου και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας, με αφορμή τις πολλαπλές βλάβες που σημειώθηκαν στα πλαίσια της κατασκευής του νέου αποχετευτικού δικτύου που προκάλεσαν διακοπή της υδροδότησης στην πόλη της Αριδαίας για πολλές ώρες.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμος Σωτηριάδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Κετικίδης και ο Διευθυντής της ΔΕΥΑ κ. Τάσος Παναγιωτελίδης και συζητήθηκαν όλες οι προτεινόμενες λύσεις για να αποφευχθεί η περεταίρω ταλαιπωρία των πολιτών.

Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκαν τα εξής:

-      Μείωση των συνεργείων που εργάζονται για το έργο και κατ’ επέκταση των ρυθμών υλοποίησης του έργου, ώστε να γίνεται πιο προσεκτική δουλειά.

-      Αύξηση του προσωπικού της αναδόχου εταιρίας και στελέχωση με επιπλέον υδραυλικό.

-      Τοποθέτηση βανών σε κάποια σημεία, ώστε η διακοπή της υδροδότησης να γίνεται ανά περιοχή και όχι σε ολόκληρη την πόλη της Αριδαίας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Γι’ αυτό το λόγο κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να δίνουμε άμεσες λύσεις σε όλα τα ζητήματα, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Κατανοούμε ότι οι συχνές διακοπές νερού δημιουργούν αναστάτωση και δεσμευόμαστε για άλλη μια φορά ότι κάνουμε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα διασφαλίσουν την σωστή κατασκευή του έργου. Θα ήθελα όμως να αναφερθώ και σε όλους εκείνους που εκμεταλλεύονται ένα τόσο σημαντικό θέμα για να ασκήσουν με τον χειρότερο τρόπο τα αντιπολιτευτικά τους καθήκοντα και να τους θυμίσω ότι η ευθύνη για την έλλειψη των απαραίτητων υποδομών βαραίνει και τους ίδιους μιας και κατά το παρελθόν δεν έγινε απολύτως τίποτα για να υπάρχει σήμερα μια στοιχειώδης ετοιμότητα όσον αφορά στο δίκτυο ύδρευσης. Γι’ αυτό δεν υπάρχουν βάνες, γι’ αυτό οι σωλήνες είναι παλιές και σπάνε εύκολα, γι’ αυτό δεν υπάρχει χαρτογράφηση. Καλό θα είναι λοιπόν να κοιταχτούν στον καθρέφτη πριν μιλήσουν, γιατί είναι υπόλογοι για όσα ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ όταν βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης. Εμείς πάντως δεν το βάζουμε στα πόδια, είμαστε εδώ και δουλεύουμε σκληρά».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...