Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣΑριδαία, 25/8/2016

ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Μία πολύ θετική εξέλιξη που δίνει νέες προοπτικές στη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών, είναι πλέον γεγονός. Συγκεκριμένα, παρελήφθη από το Διοικητικό Συμβούλιο η μελέτη του υδροηλεκτρικού σταθμού, ο οποίος παρότι έχει κατασκευαστεί το 1991 από την τότε κοινότητα δεν λειτούργησε ποτέ παρά μόνο δοκιμαστικά.
Η παραπάνω μελέτη στοιχίζει 14.000 ευρώ και θα πληρωθεί στην πορεία από ίδιους πόρους της Δημοτικής Επιχείρησης. Παράλληλα, μόλις ανέλαβε η σημερινή Διοίκηση πληρώθηκαν 25.000 ευρώ για τους όρους σύνδεσης της ΔΕΗ ώστε να μη χαθεί η άδεια.
Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος σταθμός με τη λειτουργία του θα αποφέρει στην Δημοτική Επιχείρηση κέρδη 70.000 ευρώ ετησίως σύμφωνα με τη σχετική μελέτη. Παράλληλα, στόχος της Διοίκησης είναι να λειτουργήσει και ως πάρκο ενέργειας το οποίο θα επισκέπτονται μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα.
Το αμέσως επόμενο διάστημα το Διοικητικό Συμβούλιο των Λουτρών θα προχωρήσει στην δημοπρασία για την προμήθεια του ηλεκτρομηχανολογικού υλικού.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Η σημερινή Διοίκηση επιβεβαιώνει καθημερινά ότι η Λουτρόπολη βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια. Με την συγκεκριμένη παρέμβαση που θα θέσει σε λειτουργία τον υδροηλεκτρικό σταθμό, θα έχει μεγάλα οφέλη η Δημοτική Επιχείρηση. Όταν αναλάβαμε βρήκαμε ένα κτήριο από το οποίο είτε έλειπαν είτε είχαν καταστραφεί διάφορα υλικά. Αποφασίσαμε ότι πρέπει να νοικοκυρέψουμε τα Λουτρά και το κάνουμε στην πράξη, δε μένουμε στα λόγια».
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...