Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑΣ ΟΧΘΗΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ (ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΕΩΣ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ)Αριδαία, 16/8/2016

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑΣ ΟΧΘΗΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ (ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΕΩΣ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ)

Όταν το νοικοκύρεμα συνδυάζεται με έργα υποδομών, τότε σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι θετικά για την τουριστική ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχή μας.
Σε αυτά τα πλαίσια, η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών προχώρησε στην ανάπλαση της παραποτάμιας όχθης των Λουτρών και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα από το αναψυκτήριο μέχρι το εστιατόριο. 
Ένας χώρος που χαρακτηριζόταν από την άναρχη στάθμευση οχημάτων και λασπόνερα, μετατράπηκε σε χώρο περιπάτου και αναψυχής για τους επισκέπτες της Λουτρόπολης, οι οποίοι απολαμβάνουν χωρίς εμπόδια την απαράμιλλη ομορφιά του τόπου μας. Παράλληλα, ο παραπάνω χώρος φωτίστηκε με οκτώ καλαίσθητα φωτιστικά LED και έλαμψε και τη νύχτα. Παράλληλα, τοποθετήθηκαν θάλαμοι που χρησιμεύουν ως αποδυτήρια, WC και ντουζιέρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Επιπλέον, έχει ήδη προγραμματιστεί να τοποθετηθούν χρωματιστά προβολάκια που θα προσδώσουν έναν διαφορετικό τόνο στον ανατολικό πέτρινο τοίχο. Τέλος, τοποθετήθηκαν τρεις τραπεζοπάγκοι για να κάθονται οι επισκέπτες και στρώθηκε με λευκό πετροβότσαλο ο χώρος δίπλα στην κοίτη του χειμάρρου δίνοντας μία διαφορετική αισθητική.
Οι παραπάνω παρεμβάσεις αναδείχτηκαν ακόμα περισσότερο με την κατασκευή και δεύτερου εξωτερικού καταρράκτη στο βόρειο άκρο, ο οποίος έχει τεθεί ήδη σε λειτουργία και αναμένεται να αυξήσει τα έσοδα της Δημοτικής Επιχείρησης και παράλληλα να δώσει ακόμα περισσότερες δυνατότητες στους λουόμενους.
Η κατασκευή του σταμπωτού δαπέδου στοίχισε 15.000 ευρώ, ενώ ο φωτισμός 3.000 ευρώ, ποσά που εξασφαλίστηκαν από ίδιους πόρους της Δημοτικής Επιχείρησης.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Εργαζόμαστε για να αλλάξουμε την εικόνα των Λουτρών. Μέρα με τη μέρα το πετυχαίνουμε κατά γενική ομολογία των επισκεπτών μας. Η Λουτρόπολη έχει μεγάλες δυνατότητες κι εμείς σκοπεύουμε να τις αναδείξουμε. Σε αυτή την προσπάθεια θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους εργαζόμενους που στέκονται στο πλευρό της Διοίκησης και ιδιαίτερα τον Διευθυντή κ. Χρήστο Δήμτση. Όλοι μαζί συνδημιουργούμε το αύριο των Λουτρών».0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...