Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΟ Τοτός ήθελε να πάρει ποδήλατο, αλλά ο πατέρας του δεν του έπαιρνε γιατί όλο ήταν άτακτος.
Μία μέρα θα ερχόντουσαν οι θείοι του για γεύμα και του λέει ο πατέρας του: - Τοτό, αν καθήσεις ήσυχος σήμερα που θα έρθει οι θείοι σου και τα ξαδέρφια σου, θα σου πάρω το ποδήλατο που θες. - Εντάξει μπαμπά, λέει ο Τοτός, θα είμαι πάρα πολύ ήσυχος. Έρχονται οι θείοι και τα ξαδέρφια του Τοτού, κάθονται να φάνε, και ο Τοτός είναι εξαιρετικά ήσυχος. Φέρνει η μάνα του την σούπα και αρχίζουν να τρώνε. Εκεί που τρώνε, πάνε δύο μύγες στο πιάτο του Τοτού και κάνουν σεξ. Φυσάει ο Τοτός για να φύγουν, τίποτε, ξαναφυσάει, τίποτε, τις σπρώχνει στην άκρη τίποτε. Τσαντίζεται, κοπανάει το πιάτο με το κουτάλι, τινάζεται το πιάτο στον αέρα, τινάζεται και η σούπα παντού. Γίνεται η τραπεζαρία χάλια, οι άνθρωποι μες στην σούπα και γυρνάει ο Τοτός και λέει στον πατέρα του: - Είπαμε να κάτσω ήσυχος, αλλά δεν θα το κάνω και μπουρδέλο το σπίτι! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...