Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΣΙΜΕΝΤΑΥΛΑΚΑ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗ ΜΗΛΙΑ



Αριδαία, 13/8/2016

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΣΙΜΕΝΤΑΥΛΑΚΑ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗ ΜΗΛΙΑ

Η βελτίωση της καθημερινότητας είναι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της Δημοτικής Αρχής και κάθε μέρα που περνά γίνεται ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση αυτή.
Σε αυτά τα πλαίσια, ο Δήμος Αλμωπίας προχώρησε στην υλοποίηση του έργου που έχει να κάνει με την επισκευή του τσιμενταύλακα όμβριων υδάτων στην Τ.Κ. Μηλιάς.
Το κόστος της παραπάνω παρέμβασης ανέρχεται στις 10.000 ευρώ, ενώ το έργο εντάσσεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2016.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Στις 6 Μαρτίου επισκέφθηκα με τους συνεργάτες μου τη Μηλιά. Εκεί είχα την ευκαιρία να συζητήσω διάφορα θέματα με τον Πρόεδρο του χωριού Γιάννη Καρφιτσόπουλο, με τον οποίο έχουμε μία άψογη συνεργασία. Ένα από τα ζητήματα που μου έθεσε ο Πρόεδρος ήταν ο τσιμενταύλακας που διασχίζει το χωριό και ο οποίος ήταν πραγματικά κατεστραμμένος, γεγονός που καταγράφεται και στις φωτογραφίες που δίνουμε στη δημοσιότητα. Λίγους μήνες μετά, το πρόβλημα λύθηκε. Σήμερα έχει ήδη κατασκευαστεί ένας νέος τσιμενταύλακας. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και σωστό προγραμματισμό, να δίνουμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...