Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Coda: Η ζωή και ο θάνατος (ΒΙΝΤΕΟ)Τι συμβαίνει όταν το τέλος πλησιάζει; Λένε ότι η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο είναι πολύ λεπτή.

Και ότι πριν η ψυχή αφήσει το σώμα "τρέχουν" και πάλι με ασύλληπτη ταχύτητα όλες οι εμπειρίες και τα βιώματα της ζωής. Κι αν δεν έχει ζήσει όλα όσα ήθελε...θέλει κι άλλη ζωή.

Κάπως έτσι φαίνεται να βασανίζεται ο πρωταγωνιστής της μικρού μήκους ταινίας με θέμα τον θάνατο. Ζητά περισσότερο χρόνο, περισσότερες αναμνήσεις, περισσότερα συναισθήματα, περισσότερες εμπειρίες. Μ' έναν πολύ πετυχημένο συμβολισμό ο θάνατος παίρνει τη μορφή των οικείων και συνδιαλέγεται μαζί του λίγο πριν οριστικά τον μεταφέρει κάπου αλλού...

Δείτε το.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...