Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΕΛΛΑΣ: "Φτάνουν τα ψέματα κε Σηφάκη... "
Ο Βουλευτής Αλμωπίας του ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνιζόμενος τον αρχηγό του Αλέξη Τσίπρα επιδίδεται σε αχαλίνωτη ψευδολογία με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των Πολιτών της Πέλλας.
Ο κος Σηφάκης ο οποίος θεωρεί πως απευθύνεται σε ανθρώπους της ίδιας διανοητικής ικανότητας με την δική του συνεχίζει να προσπαθεί να τους πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
κ.Σηφάκη απαντήστε μας αν θέλετε στα παρακάτω:
- Α.Τ Άρνισσας: διατηρείται ως έχει κ.Σηφάκη ή υποβαθμίζεται σε Αστυνομικό Σταθμό;;; Δικαιολογούνται οι βιαστικοί πανηγυρισμοί σας;;
- Α.Τ Κρύας Βρύσης: η περιοχή του Δήμου Πέλλας ανήκει στις περιοχές δράσης σας; Γιατί εάν διάβαζε κανείς την ανακοίνωση σας στις 23/8/2016 θα είχε πολλές επιφυλάξεις επί τούτου!!
- Θυμάστε κ. Σηφάκη που βρίσκεται η Κρυα Βρύση; Η Πέλλα; Η Καρυώτισσα;
- Κ. Σηφάκη θυμάστε μήπως να μας πειτε πόσο καιρό βρίσκεται στην Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ;
ΔΥΟ χρόνια κε Σηφάκη προσποιήστε πως κυβερνάτε τη Χώρα, ΔΥΟ χρόνια !!!

Η μεγάλη και αδιαμφισβήτητη αλήθεια είναι μία:
Η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ έκλεισε κανένα Αστυνομικό Τμήμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει σε όλη την Ελλάδα όπως ο ίδιος παραδέχεστε κε Σηφάκη.

Για το ΠΑΣΟΚ καλά θα κάνετε να ρωτήσετε τους συναδέλφους σας στον ΣΥΡΙΖΑ αφού η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς από εκεί προέρχεται, αν δεν το θυμάστε κι αυτό κε Σηφάκη.
Δική σας προεκλογική δέσμευση ήταν η κατάργηση των ΜΑΤ, η απόλυση μεγάλου αριθμού Αστυνομικών και φυσικά το κλείσιμο πολλών Αστ. Τμημάτων και τώρα αυτό υλοποιείτε.
Για το Αστ. Τμήμα της Κρύας Βρύσης ήσασταν και είστε ανίκανος να καταφέρετε κάτι μια και όπως φαίνετε από την επιστολή σας προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ΕΝΑΝ ολόκληρο χρόνο πριν ΔΕΝ σας έδωσε σημασία κανείς, ΔΕΝ μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν την επιστολή σας κε Σηφάκη.
ΑΝ το Αστ. Τμήμα της Κρύας Βρύσης παραμείνει ως έχει (και αυτό πιστεύουμε πως θα γίνει τελικά) θα οφείλεται καθαρά και μόνο στα αντανακλαστικά και στις ενέργειες των πολιτών της. Στην άμεση ενεργοποίηση να προασπίσουν το δικαίωμα τους να ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια στον τόπο τους, κάτι που είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους και βασική σας υποχρέωση να τους παρέχετε.

Φτάνουν τα ψέματα κε Σηφάκη... 
ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΕΛΛΑΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...