Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Αγιασμός του Δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου Προμάχων


Στο ηλιόλουστο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου, πραγματοποιήθηκε ο κοινός Αγιασμός του Δημοτικού και του Γυμνασίου των Προμάχων  για τη νέα σχολική χρονιά 2016-17.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Γεώργιος και παραβρέθηκε το διδακτικό προσωπικό, οι σύλλογοι  γονέων και κηδεμόνων , οι  μαθητές και πολλοί φίλοι τους.
Από πλευράς επίσημων αρχών, παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Χ. Μπάτσης, ο αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΑ Γ. Γούδης και η πρόεδρος της κοινότητας Μ. Γιουρούκη.
Ο πατήρ Γεώργιος ανέγνωσε επιστολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλας και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, ο οποίος ευχήθηκε υπομονή και δύναμη στους δασκάλους και ορμή και επιμονή για μάθηση στους μαθητές.
Ο Γυμνασιάρχης Σ. Πασόης διάβασε μήνυμα του υπουργού Παιδείας κ. Φίλη με ευχές για καλή χρονιά, ενώ στο τέλος του μηνύματος, αφού ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή πρόοδο, επεσήμανε τις ελλείψεις του Γυμνασίου σε φυσικό και μαθηματικό, εκφράζοντας την ευχή να επιλυθεί το πρόβλημα μέσα στη βδομάδα.
Ο Διευθυντής του Δημοτικού κ. Χ.Πιλάτος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και καλωσόρισε με αγάπη τα «πρωτάκια» τα οποία όπως είπε θα τα προσέξουν όλοι σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι της  μετάβασης από τα Νήπια στο Δημοτικό.
Τέλος ο αντιδήμαρχος κ. Μπάτσης, επικεντρώθηκε στην προσοχή που πρέπει να δείξουν όλοι στους μικρούς μαθητές και στην αποφυγή δημιουργίας προβλημάτων μεταξύ των μαθητών, ενώ ανακοίνωσε, ότι έχει εξασφαλιστεί σχετικό κονδύλι, με το οποίο θα βαφεί το κτίριο του Δημοτικού σχολείου.
Στη συνέχεια, οι μαθητές οδηγήθηκαν στις τάξεις τους για μια γρήγορη πρώτη ματιά και οι μεγαλύτεροι του Γυμνασίου παρέλαβαν τα βιβλία τους που ήταν έτοιμα .

Καλή χρονιά με πρόοδο και υγεία σε όλους.










































4 σχόλια :

Μήπως θα ήταν καλύτερα να μην δημοσιεύονταν φωτογραφίες μικρών παιδιών στα κοινωνικά δίκτυα?

Η φωτογράφιση έγινε παρουσία των γονέων και ουδείς εξέφρασε την αντίρρησή του.Αν εσύ αγαπητέ ανώνυμε έχεις κάποια αντίρρηση, απλά επικοινώνησε με τον υπογράφοντα την ανάρτηση για να συζητήσουμε τις ενστάσεις σου.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους !

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους !

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...