Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη σε Ημερίδα για την καταπολέμηση της σχολικής βίας



Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη σε Ημερίδα για την καταπολέμηση της σχολικής βίας

Στην Ημερίδα με θέμα «Αποτύπωση Καλών Πρακτικών των Σχολικών Μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας» παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον του εκπαιδευτικού κόσμου κι άλλων ενδιαφερομένων της ευρύτερης περιοχής. 

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τους οργανωτές για την πρωτοβουλία τους και τους εισηγητές για τις υψηλού επιπέδου παρουσιάσεις τους, που αντανακλούν στην ευαισθητοποίηση των Σχολικών Μονάδων της Πέλλας για την κατάλληλη αντιμετώπιση της σχολικής βίας και εκφοβισμού. Ιδιαίτερα, συνεχάρη τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνο Κούγκα  και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της Ημερίδας για την πρωτοβουλία τους. Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης, «οι σχολικές μονάδες αποτελούν την μικροκοινωνία η οποία προετοιμάζει τους μαθητές για την ενήλικη ζωή. Οι δράσεις που υλοποιούνται από τις σχολικές μονάδες είναι σημαντικές για την καλλιέργεια και ανάπτυξη ενός πνεύματος αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης, ώστε όλοι οι μαθητές να μπορέσουν να δομήσουν μία αυτόνομη και υπεύθυνη προσωπικότητα και να αναπτύξουν τα ιδιαίτερα ταλέντα και κλίσεις τους. Η σύγχρονη κοινωνία αλλάζει και το σχολείο χρειάζεται να ανταποκρίνεται και να προσαρμόζεται στις σύγχρονες τάσεις παιδαγωγικής και εκπαίδευσης, υιοθετώντας καλές πρακτικές από τη διεθνή εμπειρία και έρευνα». 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...