Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Η εορτή της 28ης Οκτωβρίου 2016 στους Προμάχους


Σε κλίμα εθνικής υπερηφάνειας και κάτω από συνεχές ψιλόβροχο, γιόρτασαν οι Πρόμαχοι την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου,  ιερουργούντος του πατρός Γεωργίου, και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων του χωριού, για τους πεσόντες Προμαχιώτες στους αγώνες της πατρίδας μας.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τους φορείς του χωριού, εψάλλει  ο Εθνικός μας ύμνος από τα παρατεταγμένα τμήματα και υπό συνεχή βροχόπτωση, ακολούθησε παρέλαση των σχολείων του χωριού και τον Μορφωτικό σύλλογο.
Οι προγραμματισμένες για μετά την παρέλαση χορευτικές εκδηλώσεις,  που ετοίμασε ο σύλλογος, δυστυχώς ακυρώθηκαν εξ αιτίας του άσχημου καιρού.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...