Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΒΟΡΕΙΝΟΥ – ΠΕΥΚΩΤΟΥ – ΝΕΟΧΩΡΙΟΥΑριδαία, 3/10/2016

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΒΟΡΕΙΝΟΥ – ΠΕΥΚΩΤΟΥ – ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Συνεχίζεται το πρόγραμμα συντήρησης του οδικού δικτύου στον Δήμο Αλμωπίας, καλύπτοντας πλέον έναν μεγάλο αριθμό χωριών. Επόμενος σταθμός η Τ.Κ. Βορεινού – Πευκωτού – Νεοχωρίου.
Η εικόνα είναι άσχημη, καθώς οι λακκούβες έχουν κατακλίσει τους τρεις οικισμούς και γι’ αυτό η Δημοτική Αρχή παρεμβαίνει δίνοντας λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα. Άλλωστε, είχε δεσμευτεί γι’ αυτό ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα τρία αυτά χωριά και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Ματζηρίδη η υπόσχεση υλοποιείται.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Συνεχίζουμε να δίνουμε λύσεις στα δεκάδες προβλήματα που δημιούργησε η ανεπάρκεια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Προβλήματα που δεν δημιουργήθηκαν σήμερα, αλλά συσσωρεύονταν εδώ και πολλά χρόνια. Αδιάψευστος μάρτυρας οι συμπολίτες μας που παρακαλούσαν τόσα χρόνια για τα αυτονόητα. Αυτά τα αυτονόητα εμείς τα κάνουμε πράξη. Είχα επισκεφτεί πριν λίγους μήνες το Βορεινό – Πευκωτό – Νεοχώρι και είχα δει από κοντά αυτό που μου περιέγραφε ο κόσμος: Μια εικόνα άσχημη που δεν τιμούσε κανέναν μας. Μια εικόνα αδιαφορίας. Εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μέσα σε δύσκολες συνθήκες παρεμβαίνουμε αποτελεσματικά. Η άσχημη εικόνα αλλάζει και θα αλλάξει ακόμα περισσότερο. Αυτό δεν είναι απλά μια υπόσχεση, είναι μία δέσμευση που ήδη υλοποιείται».0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...