Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Ο Γιάννης Σηφάκης σε εκδηλώσεις του νομού


Ο Γιάννης Σηφάκης  στο ΔΣ του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΣΕΑΣ) στην Φλαμουριά, στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών για τα εργασιακά, σε εκδήλωση του Δήμου Αλμωπίας στο Λουτράκι για την λήξη του διασυνοριακού προγράμματος LΗILNA 2 και στις εκδηλώσεις του Μεσημερίου
Διοικητικό Συμβούλιο Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΣΕΑΣ)
Το ΔΣ του ΣΕΑΣ συνεδρίασε στις εγκαταστάσεις της Ομάδας Παραγωγών στην Φλαμουριά και ασχολήθηκε με τα παρακάτω θέματα:
·        Ανασκόπηση συμμετοχής της Πέλλας στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας- συμπεράσματα 
·        Σύσταση ΣΕΑΣ – έγκριση καταστατικού
·        Συμμετοχή ΣΕΑΣ στην διαβούλευση για τα κριτήρια αναγνώρισης οργανώσεων παραγωγών – πρόταση προς το Υπουργείο
·        Θέματα ΕΛΓΑ
·        Επίλυση των προβλημάτων για την εφαρμογή του ψηφισθέντος Νόμου για τα εργόσημα των παράτυπα διαμενόντων αλλοδαπών εργατών γης

Ο βουλευτής συνεργάστηκε με τους εκπροσώπους των αγροτών για τον άμεσο προγραμματισμό ενεργειών όσον αφορά τα θέματα που προαναφέρθηκαν.
Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών
Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών για τα εργασιακά δικαιώματα σε σχέση με την διαπραγμάτευση με ομιλητές την πρόεδρο κ. Θεανώ Ζουρνατζίδου και τον δικηγόρο ( εξειδικευμένο σε εργασιακά θέματα) Θέμη Αχτζόγλου .
Ο βουλευτής αναφέρθηκε στις θέσεις με τις οποίες προσέρχεται η κυβέρνηση στην 2η διαπραγμάτευση, στην ανάγκη επαναφοράς του Ευρωπαϊκού κοινωνικού μοντέλου με τις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις για τον κατώτατο μισθό, την επαναφορά των συλλογικών και ατομικών εργασιακών δικαιωμάτων, στην ανάγκη να απομονωθούν οι ακραίες θέσεις του ΔΝΤ και απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.
Εκδήλωση Δήμου Αλμωπίας στο Λουτράκι για την λήξη του διασυνοριακού προγράμματος LHILNA2

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας με προσκεκλημένους τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του και από τον συνεργαζόμενο στο πρόγραμμα Δήμο του FYROM ο βουλευτής αναφέρθηκε στην σημασία τέτοιων πρωτοβουλιών όχι μόνο για την χρηματοδότηση δράσεων σημαντικών και για τις δύο χώρες αλλά και για την χρησιμότητα των κοινών δράσεων για την εδραίωση και εμβάθυνση της φιλίας μεταξύ των δύο γειτονικών λαών. Η εδραίωση κλίματος φιλίας και συνεργασίας  - τόνισε - μπορεί να βοηθήσει και στην ευκολότερη εξεύρεση πολιτικής λύσης στα εκκρεμεί προβλήματα  μεταξύ των δύο γειτονικών κρατών. 0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...