Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Πάει ένα τυπάς στον σεξολόγο - Γιατρέ μου καλημέρα - Καλώς τον ,τι σε απασχολεί?
- Να,δεν μπορώ να έχω σεξουαλική επαφή - Μάλιστα αυτό δεν είναι τίποτα θα πάρετε ένα απο αυτά τα χάπια (viagra) και πιστεύω να είσαστε εντάξει ,γιατί από τις εξετάσεις δεν προέκυψε τίποτα σοβαρό...επίσης ελάτε σε μιά εβδομάδα να μου πείτε τι έγινε...Σε μιά εβδομάδα ο τύπος πάλι εκεί... - Γιατρέ τίποτα εξακολουθώ να μην μπορώ Φτιάχνει ο γιατρός ένα κοκτεϊλ απο όλα τα αφροδισιακά και του το δίνει - Θα παίρνετε ένα από αυτά την ημέρα και σίγουρα θα στρώσει η κατάστασή σας...και σε μία εβδομάδα πάλι εδώ για να μου πείτε.Σε μιά εβδομάδα πάλι εκεί - Γιατρέ τίποτα... - Μα δεν μπορεί...μισό λεπτό - Μαρίααααα έρχεσαι λίγο σε παρακαλώ? (Μαρία=γραμματέας) - Μάλιστα κύριε Γιατρός-Πάρε τον κύριο μέσα και κάνε ότι μπορείς να τον ενεργοποιήσεις Μετά απο λίγη ώρα ακούει ο γιατρός ουρλιαχτά ,φωνές του τύπου τι σου κάνω μάνα μου και μπαίνοντας στον δωμάτιο βλέπει τον τυπά να έχει βάλει κάτω την Μαρία και να της έχει αλλάξει τα φώτα... - Μα βρέ παιδί μου τι μου έλεγες ότι δεν μπορείς να γμσεις? εδώ κοντεύεις να βγάλεις νοκ άουτ την Μαρία? - Εεεε άμα βρω... 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...