Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Αριδαία, 6/11/2016

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος παρέστη στην τελετή που πραγματοποίησε στον χώρο της Μαθητικής Εστίας Αριδαίας η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας, με σκοπό να ευχαριστήσει όλους όσους πλαισίωσαν την προσπάθεια για το Θερινό Σχολείο που έλαβε χώρα στον Δήμο μας το περασμένο Καλοκαίρι.
Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην σημαντική δράση που παρουσιάζει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας και συνεχάρη τα στελέχη της και ιδιαίτερα τον Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Κούγκα με τον οποίο όπως είπε έχει αναπτυχθεί μια πολύ εποικοδομητική συνεργασία σε πολλά επίπεδα που αφορούν την περιοχή μας.
Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης, του οποίου η συνδρομή ήταν πολύτιμη για την πραγματοποίηση της παραπάνω δράσης.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, βραβεύτηκαν οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, καθώς επίσης και ο Δήμος Αλμωπίας για τη συμβολή του. Την προσπάθεια ενίσχυσε και η Προϊσταμένη της Μαθητικής Εστίας κ. Γεσθημανή Πασχαλίδου, η οποία με πολλή προσπάθεια και προσωπική εργασία κατάφερε να φιλοξενήσει τους μαθητές.
Ο Δήμος Αλμωπίας βρίσκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και αυτό πλέον αναγνωρίζεται και από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς. Είναι ενδεικτική η δήλωση του Διευθυντή του Γυμνασίου Εξαπλατάνου κ. Χαράλαμπου Παυλίδη, ο οποίος ανέφερε πως μετά από πολλά χρόνια υπάρχει μια Δημοτική Αρχή που ασχολείται με τα θέματα εκπαίδευσης.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...