Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗΣ


Αριδαία, 26/11/2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗΣ

Τους Σαρακηνούς και την Κορυφή επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων κ. Χρήστο Γεωργίου, με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών συντήρησης του οδικού δικτύου.
Εκεί είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο του χωριού κ. Χρήστο Παππά, ο οποίος σε δήλωσή του συνεχάρη τη Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο, καθώς λύθηκαν προβλήματα πολλών ετών και με αυτόν τον τρόπο βελτιώθηκε η καθημερινότητα των κατοίκων του χωριού. Προβλήματα που αναζητούσαν λύση για πολλά χρόνια και η σημερινή Δημοτική Αρχή ασχολήθηκε σοβαρά και αποτελεσματικά για την επίλυσή τους.
Πέρα από τις λακκούβες του χωριού, υπήρχαν και μεγάλα τμήματα σε κεντρικές οδούς τα οποία ήταν σκαμμένα σχεδόν μια δεκαετία, από εργασίες του Δήμου Αλμωπίας και της ΔΕΥΑ. Παράλληλα, αποκαταστήθηκαν πολλά τμήματα του δρόμου που συνδέει τους Σαρακηνούς με την Κορυφή. Έναν δρόμο που αποτελούσε για χρόνια μνημείο εγκατάλειψης έκανε δύσκολη τη ζωή των κατοίκων, ενώ παράλληλα δυσχέραινε την πρόσβαση των λεωφορείων στον οικισμό. Σήμερα αυτό το ζήτημα λύθηκε.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Από τους οικισμούς Σαρακηνών και Κορυφής στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα ότι η δική μας Δημοτική Αρχή δεν ξεχνά τα ακριτικά χωριά μας και λειτουργεί με βάση τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών. Με σωστό προγραμματισμό και σκληρή δουλειά επεμβαίνουμε εκεί που υπάρχουν προβλήματα και δίνουμε λύσεις, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με αρκετό κόσμο στους δύο οικισμούς και πραγματικά η προσπάθειά μας, τους έχει χαρίσει την ελπίδα ότι ο Δήμος μας νοιάζεται πραγματικά για τα προβλήματά τους και βρίσκεται δίπλα τους για να δίνει λύσεις όπου αυτό είναι δυνατό. Δυστυχώς, τα προηγούμενα χρόνια οικισμοί σαν την Κορυφή, την Αγάθη και την Λαγκαδιά παραμελήθηκαν γιατί δεν εξυπηρετήσουν ψηφοθηρικά συμφέροντα λόγω του μικρού αριθμού κατοίκων. Εμείς έχουμε τελείως διαφορετική φιλοσοφία και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτά τα χωριά, γιατί πραγματικά όλοι οι πολίτες αξίζουν την ίδια μεταχείριση».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...