Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο της Google για τον τουρισμό στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο της Google για τον τουρισμό στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


Με πολυπληθή συμμετοχή και με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Grow Greek Online Tourism” στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Η δράση αυτή υλοποιείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Google και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.)

Στην κατάμεστη αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου, στην Έδεσσα, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, της εκπαίδευσης, της ευρύτερης δημόσιας διοίκησης, επικεφαλείς ιδιωτικών φορέων και πολλοί επιχειρηματίες στον τομέα του τουρισμού και όχι μόνο για να παρακολουθήσουν την ενημερωτική εκδήλωση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού Αλέξανδρος Θάνος, ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία υλοποίησης του σεμιναρίου σε ολόκληρη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανέφερε σχετικά: «Δίνουμε την ευκαιρία σε φορείς τουρισμού, νέους επιχειρηματίες, στελέχη της δημόσιας διοίκησης και ενδιαφερόμενους πολίτες να ενημερωθούν για τα χρήσιμα εργαλεία που προσφέρει η Google, μια ηγέτιδα επιχείρηση, για την ενίσχυση της διαδικτυακής παρουσίας μιας τουριστικής επιχείρησης και την περαιτέρω ανάπτυξή της. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επενδύει στο δίπτυχο τουρισμός – πολιτισμός, μέσω της χρήσης των νέων τεχνολογιών. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στην ψηφιακή εποχή, ώστε, να αναδείξουμε με τον ταχύτερο και αποδοτικότερο τρόπο τον τουριστικό και πολιτισμικό πλούτο που διαθέτει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας». 


Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Ειδικός Σύμβουλος και μέλος της Ομάδας Τουρισμού της Π.Κ.Μ. Γιάννης Τσίκος, ενώ, ο εισηγητής Στέλιος Ντουράκης παρουσίασε εργαλεία και εφαρμογές για την ενίσχυση της online παρουσίας μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο. Επίσης, αναφέρθηκαν παραδείγματα από επιτυχημένες καμπάνιες, πρότυπα σωστά δομημένων ιστοσελίδων και ευκαιρίες εκπαίδευσης των ενδιαφερομένων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Google για τον online τουρισμό και όχι μόνο. Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και απαντήσεις σε απορίες των συμμετεχόντων.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...