Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Υπογράφηκε η σύμβαση της συντήρησης υφιστάμενων υποδομών ηλεκτροφωτισμού οδικού δικτύου για το 2016 από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας


Υπογράφηκε η σύμβαση της συντήρησης υφιστάμενων υποδομών ηλεκτροφωτισμού οδικού δικτύου για το 2016 από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αηδονά

Τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση υφιστάμενων υποδομών ηλεκτροφωτισμού οδικού δικτύου για το έτος 2016» υπέγραψε η Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά παρουσία του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τους ιδίους πόρους της Π.Ε. Πέλλας και έχει συνολικό προϋπολογισμό 22.000,00 €.


«Η υπογραφή της σύμβασης για τη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας μας, δίνει τη δυνατότητα για τη βελτίωση των συνθηκών ασφαλούς διέλευσης των οδηγών που κινούνται στο οδικό δίκτυο που μας αφορά. Το αντικείμενο της μελέτης αφορά εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών, ειδικά στον οδικό ηλεκτροφωτισμό, σύμφωνα με τις προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες παρεμβάσεις όπου αυτές απαιτηθούν. Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τον αναπτυξιακό μας προγραμματισμό», υπογράμμισε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αηδονά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...