Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Έγκριση τριών σημαντικών θεμάτων για την Πέλλα από το Περιφερειακό Συμβούλιο


Έγκριση τριών σημαντικών θεμάτων για την Πέλλα από το Περιφερειακό Συμβούλιο μετά από εισήγηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αηδονά 

Στην έγκριση τριών σημαντικών θεμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας προχώρησε στη χθεσινή του συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, με εισηγήτρια την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κα Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά εγκρίθηκαν τα παρακάτω τρία (3) θέματα:

1. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σκύδρας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για «Ανάπλαση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Τ.Κ. Μαυροβουνίου» προϋπολογισμού 30.000,00 €

2. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σκύδρας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για «Έργα Αναβάθμισης Λαϊκής Αγοράς Σκύδρας» προϋπολογισμού 60.000,00 € και

3. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Έδεσσας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για «Ασφαλτόστρωση Τμήματος Παλαιού Αγίου Αθανασίου» προϋπολογισμού 15.000,00 €

Σε σύντομη δήλωσή της η κα Αηδονά ανέφερε: «Μετά από εισήγησή μου το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε την υλοποίηση τριών προγραμματικών συμβάσεων, δύο με το Δήμο Σκύδρας και μία με το Δήμο Έδεσσας για σημαντικές παρεμβάσεις που χρηματοδοτούνται από πόρους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Σε συνεργασία με τους Δήμους υλοποιούμε έργα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και τη διευκόλυνση της πρόσβασης, καθώς και για τον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων υποδομών σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Παρά τους περιορισμένους οικονομικούς πόρους το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε και σε άλλες παρεμβάσεις με αναπτυξιακό χαρακτήρα». 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...