Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Παρεμβάσεις συντήρησης και επισκευής στα δημοτικά καταστήματα της Αψάλου, της Πολυκάρπης και των Προμάχων


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Δ.Ε. ΑΡΙΔΑΙΑΣ

(ΑΨΑΛΟΥ, ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ, ΠΡΟΜΑΧΩΝ)

Αυτή την άσχημη εικόνα που βλέπετε στις φωτογραφίες, αντικρίζει κανείς σε πολλά δημοτικά καταστήματα του Δήμου Αλμωπίας. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκεπτόμενος τα χωριά έχει διαπιστώσει αυτή την εικόνα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής ενέκρινε παρεμβάσεις συντήρησης και επισκευής στα δημοτικά καταστήματα της Αψάλου, της Πολυκάρπης και των Προμάχων. Στα κτίρια της Πολυκάρπης και των Προμάχων θα γίνουν εργασίες μόνωσης των δωματίων για την αντιμετώπιση της υγρασίας. Στα κτήρια της Αψάλου και των Προμάχων θα γίνουν εργασίες αποξήλωσης των παλαιών ξύλινων και σιδερένιων κουφωμάτων και θα αντικατασταθούν με νέα αλουμινίου εξοπλισμένα με σήτες, παντζούρια κ.α., ενώ θα γίνει και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων/ σιδεριών όπου κρίνεται απαραίτητο. Η τεχνική έκθεση προβλέπει και άλλες εργασίες επισκευής και συντήρησης για τον ευπρεπισμό των κτιρίων.

Ο προγραμματισμός για όλες τις παρεμβάσεις που θα υλοποιήσει ο Δήμος Αλμωπίας, έγινε μετά από σύσκεψη με τους Προέδρους και πάντοτε με βάση τις πραγματικές ανάγκες.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου είναι 11.981 ευρώ (με το ΦΠΑ) από τη ΣΑΤΑ 2016.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Κανέναν δεν τιμά η εικόνα που παρουσιάζουν τα δημοτικά καταστήματα στις Τοπικές Κοινότητες. Η δικής μας Δημοτική Αρχή αναλαμβάνει όσες ευθύνες της αναλογούν, δεν θα μπορούσαμε όμως να μη στηλιτεύσουμε την απραξία και την απαξίωση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής η οποία δεν προχώρησε στην παραμικρή συντήρηση και άφησε τόσα κτίρια σε τραγική κατάσταση. Εμείς κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε για τη συντήρηση και επισκευή αυτών των κτιρίων και προγραμματίζουμε άμεσα ουσιαστικές παρεμβάσεις όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Η παρέμβαση στις παραπάνω κοινότητες είναι η πρώτη από μια σειρά παρεμβάσεων που σχεδιάσουμε να υλοποιήσουμε σε πολλά χωριά μας».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...