Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος "ΕΝΟΤΗΤΑ":Ο αγώνας συνεχίζεται.


Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος "ΕΝΟΤΗΤΑ"

Τα τρακτέρ αποχωρούν από το μπλόκο του Γυψοχωρίου.  Ο αγώνας συνεχίζεται.
Ύστερα από 26 μέρες παραμονής  στο μπλόκο του Γυψοχωρίου  η συντονιστική επιτροπή αποφάσισε να αποχωρήσουν τα τρακτέρ από το μπλόκο το Σάββατο  18 Φλεβάρη 2017 και  ώρα 11 το πρωί.  
Με τον αγώνα μας,  που έγινε κάτω από δύσκολες  καιρικές συνθήκες,   παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αναδείξουμε τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει  η μικρομεσαία αγροτιά από την αντιαγροτική πολιτική της νέας ΚΑΠ και τα μέτρα των τριών μνημονίων. Διεκδικήσαμε αιτήματα  για την επιβίωσή μας ,  για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να παραμένουμε στα χωριά μας , να καλλιεργούμε τα χωράφια μας και να μην στριμωχτούμε και εμείς στις ουρές των ανέργων.  
Δυστυχώς η κυβέρνηση  πειθαρχώντας στις δεσμεύσεις της απέναντι στην ΕΕ και  το  ΔΝΤ  δεν ικανοποίησε κανένα από τα αιτήματά μας. Υλοποιεί την ίδια πολιτική  με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, πολιτική που θέλει οι μικρομεσαίοι αγρότες να φύγουμε από την παραγωγή και να παραδώσουμε τα χωράφια μας στους επιχειρηματικούς ομίλους και λίγους νεοτσιφλικάδες. 
Η συμπαράσταση που εκφράστηκε από τ’ άλλα λαϊκά στρώματα είναι για μας σημαντική παρακαταθήκη.     
Η αδιαλλαξία της κυβέρνησης δεν μας τρομάζει.  Σύντομα θα μας ξαναβρεί μπροστά της ,  γιατί είμαστε  αποφασισμένοι  να συνεχίσουμε τον αγώνα, δεν έχουμε άλλη επιλογή. 
 Ο αγώνας είναι για την επιβίωσή μας. 

Μπλόκο Γυψοχωρίου 
17/2/2017 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...