Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Η επέτειος της 25ης Μαρτίου στους Προμάχους του 2017


Με ομόνοια, εθνικό φρόνημα και θρησκευτική ευλάβεια, γιορτάστηκε η διπλή γιορτή του έθνους μας στους Προμάχους.

Με την βοήθεια του υπέροχου ανοιξιάτικου καιρού, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία, παρουσία πλήθους πιστών, των σχολείων και των τοπικών αρχόντων, ενώ εκφωνήθηκε και ο πανηγυρικός της ημέρας από εκπαιδευτικό των σχολικών μονάδων.

Ακολούθησε τρισάγιο στη μνήμη των πεσόντων Ηρώων του χωριού, κατάθεση στεφάνων από τους φορείς, εψάλλη ο Εθνικός ύμνος  και οι  πρωινές εκδηλώσεις έκλεισαν με την μεγαλειώδη παρέλαση της  μαθητιώσας νεολαίας  και τμήματος του μορφωτικού συλλόγου του χωριού.

Το απόγευμα έχουν προγραμματιστεί χορευτικές εκδηλώσεις από τα τμήματα επιδείξεων του Μ.Χ.Σ. «Οι Πρόμαχοι» και αναμένεται μεγάλη κοσμοσυρροή.
Χρόνια πολλά.
1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...