Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Συντήρηση και επισκευή κοινόχρηστων χώρων στη Δ.Ε. Αριδαίας, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ.Ε. ΑΡΙΔΑΙΑΣ

(ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΡΙΔΑΙΑ, ΓΑΡΕΦΙ, ΧΡΥΣΑ-ΤΣΑΚΟ-ΡΟΔΩΝΙΑ, ΑΛΩΡΟ ΚΑΙ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ)

Τη συντήρηση και επισκευή κοινόχρηστων χώρων στη Δ.Ε. Αριδαίας, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας μετά από πρόταση της Δημοτική Αρχής.

Οι παρεμβάσεις αφορούν στην πόλη της Αριδαίας και στις Τ.Κ. Γαρεφείου, Χρύσας-Τσάκων-Ροδωνιάς, Αλώρου και Λυκοστόμου και έχουν να κάνουν με τη συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού κοινόχρηστων χώρων. Οι εργασίες που θα γίνουν περιλαμβάνουν την προμήθεια και τοποθέτηση 18 ιστών ηλεκτροφωτισμού ύψους 3 μέτρων, εκ των οποίων τα 9 θα τοποθετηθούν στην Αριδαία (οδός Κύπρου) και 9 στο Γαρέφι (περιοχή γέφυρα και Νηπιαγωγείο). Παράλληλα, θα φωταγωγηθεί η περιοχή Δασάκι της Αριδαίας εσωτερικά και εξωτερικά με 8 προβολείς LED 50W και 18 προβολείς LED 30W. Επίσης, θα φωταγωγηθούν κοινόχρηστοι χώροι στην Τ.Κ. Χρύσας-Τσάκων-Ροδωνιάς με την τοποθέτηση και εγκατάσταση συνολικά 15 φωτιστικών τα οποία θα αποξηλωθούν και θα τοποθετηθούν από δημοτικό χώρο. Επιπλέον, θα συντηρηθούν 6 φωτιστικά στην είσοδο του Αλώρου με την τοποθέτηση σφαιρικών γλόμπων και θα ηλεκτροδοτηθεί η άνω πλατεία του Λυκοστόμου που δεν έχει φωτιστεί ποτέ εδώ και αρκετά χρόνια από τη μέρα της κατασκευής της.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 25.999 ευρώ (με το ΦΠΑ) από τη ΣΑΤΑ 2016.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...