Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Επιδιόρθωση καταστραμμένου οδοστρώματος σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Πέλλας


Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά: «Άμεση η ανταπόκριση των υπηρεσιών για την εξασφάλιση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Πέλλας»

Επιδιόρθωση καταστραμμένου οδοστρώματος σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου

Σε συνέχεια της συνεργασίας που είχε η Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αηδονά-Αθανασιάδου με στελέχη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων τις προηγούμενες ημέρες, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης τμημάτων του οδοστρώματος που είχαν υποστεί φθορές. Συγκεκριμένα, αποκαταστάθηκαν τμήματα των Οδών Έδεσσα-Άγρας και Έδεσσα-Σωτήρα στα οποία είχαν δημιουργηθεί επιφανειακές οπές, κυρίως λόγω των εργασιών αποχιονισμού και του παρατεταμένου παγετού που σημειώθηκε κατά τους χειμερινούς μήνες.


Σε δήλωσή της η κα. Αηδονά αναφέρει: «Προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε το ταχύτερο δυνατό σε αιτήματα και υποδείξεις που φτάνουν από πολίτες ή εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης στις υπηρεσίες μας και αφορούν ζητήματα που συνδέονται με την ασφάλεια και ποιότητα ζωής στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Παρά το γεγονός ότι οι οικονομικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα, αξιοποιώντας όσο γίνεται καλύτερα τα μέσα που διαθέτουμε και, επίσης, μέσω της διεύρυνσης των συνεργασιών με τους τοπικούς φορείς και κοινωνικούς εταίρους. Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες δικαιούνται να έχουν έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...