Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Ανεξέλεγκτο μαύρο άλογο στον περιφερειακό δρόμο των Προμάχων


Όπως ενημερωθήκαμε πριν λίγη ώρα, στον περιφερειακό δρόμο των Προμάχων (κοντά στον στάβλο του Τσέλιγκα) περιφέρεται ανεξέλεγκτο ένα μαύρο άλογο και μάλλον είναι αποπροσανατολισμένο και τρομαγμένο δημιουργώντας πολλά προβλήματα στις γύρω  εγκαταστάσεις, ενώ αποτελεί δυνητικά κίνδυνο για τους εποχούμενους.

Παρακαλείται ο ιδιοκτήτης του ή όποιος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, να επιληφθούν του θέματος προς αποφυγήν περαιτέρω δυσάρεστων καταστάσεων.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...