Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας στους Προμάχους


ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ! ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ!

Ένα πολύ σημαντικό έργο που θα διευκολύνει σημαντικά την πρόσβαση των αγροτών, υλοποιεί ο Δήμος Αλμωπίας.
 Συγκεκριμένα, οι εργασίες ξεκίνησαν στους Προμάχους όπου η ασφαλτόστρωση αφορά σε περίπου 2 χιλιόμετρα (Χ4 μέτρα πλάτος). Εκεί βρέθηκαν οι συνεργάτες μου Αντιδήμαρχοι Χρήστος Γεωργίου και Γιώργος Γούδης.
 Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που υπογράφτηκε επί Υπουργίας Γεώργιου Καρασμάνη σε συνεργασία με τη σημερινή Δημοτική Αρχή και θα εξυπηρετήσει έναν μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας. Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Γιώργο Καρασμάνη, ο οποίος τους λίγους μήνες της Υπουργίας του στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά μας και απέδειξε με έμπρακτο τρόπο ότι νοιάζεται και αγαπά πραγματικά τον τόπο μας. 
Το ίδιο έργο περιλαμβάνει τμήματα αγροτικής οδοποιίας που συνδέουν την Πιπεριά με την Αριδαία, όπου έχει γίνει ήδη η υπόβαση. Το συνολικό κόστος των εργασιών που αφορούν στον βορειοδυτικό άξονα Πρόμαχοι – Αριδαία – Πιπεριά ανέρχεται σε 500.000 ευρώ.
 Παράλληλα, έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση από το ίδιο πρόγραμμα και για τμήματα αγροτικής οδοποιίας σε Πολυκάρπη, Ξιφιανή, Θηριόπετρα, Φούστανη, Μηλιά, Κωνσταντία.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...