Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Κοπή επικίνδυνων δένδρων για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο οδικό τμήμα Μελισσίου – Καρυώτισσας.


Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Παρεμβαίνουμε άμεσα και δίνουμε λύσεις σε θέματα οδικής ασφάλειας και καθημερινότητας που απασχολούν την τοπική κοινωνία»

Με τη συνεργασία τοπικών φορέων και μετά από συντονισμό των ενεργειών από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά, η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας προέβη στην κοπή επικίνδυνων δένδρων για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο οδικό τμήμα Μελισσίου – Καρυώτισσας.

«Παρεμβαίνουμε και δίνουμε λύση σε σημεία και καταστάσεις που ελλοχεύουν κίνδυνο για την καθημερινότητα και την οδική ασφάλεια των πολιτών και επισκεπτών στην Π.Ε. Πέλλας. Με στοχευμένες ενέργειες, καταφέραμε σε πολύ μικρό διάστημα να συντονίσουμε την επιχείρηση κοπής επικίνδυνων δένδρων σε σημείο του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας, ώστε, να ενισχυθεί η ασφαλής διέλευση των οδηγών. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων όπως και τους συναρμόδιους φορείς, το Δασαρχείο Έδεσσας, τη Δ.Ε.Η., την Πυροσβεστική Υπηρεσία Έδεσσας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών, την Ελληνική Αστυνομία και την Τροχαία Γιαννιτσών που ενήργησαν γρήγορα και σύμφωνα με τις αδειοδοτήσεις και τις προϋποθέσεις. Η παρέμβασή μας αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και προλαμβάνει μελλοντικές δυσάρεστες καταστάσεις», δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης κα Αθανασιάδου – Αηδονά η οποία παρακολούθησε την εξέλιξη του έργου.


Η παρέμβαση θα ολοκληρωθεί σύντομα και εφιστούμε την προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς διότι από το συγκεκριμένο σημείο διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες οχήματα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...