Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: “Καλή επιτυχία στους υποψηφίους που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις”


Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: “Καλή επιτυχία στους υποψηφίους που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις”


Καθ' ότι σε λίγες ημέρες χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά, με μήνυμά της εύχεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή επιτυχία.

Επίσης, η κυρία Αηδονά, σε επικοινωνία που είχε με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Κωνσταντίνο Κούγκα ενημερώθηκε εκτενέστερα για την προετοιμασία των διαδικασιών, ώστε, όλα να κυλήσουν ομαλά το διάστημα των εξετάσεων.  Η κυρία Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας τόνισε ότι οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας παραμένουν σε ετοιμότητα για να συνδράμουν στην πραγματοποίηση των εξετάσεων εάν αυτό ζητηθεί.

Σε σύντομο μήνυμά της, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης κυρία Αηδονά αναφέρει:

“Τις επόμενες ημέρες ξεκινάει η επίπονη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Πέλλας να συμμετέχουν σε αυτές, προσπαθώντας να τελειώσουν επιτυχώς τις γραπτές δοκιμασίες και να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους. Είναι μια περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας κυρίως τα παιδιά, αλλά και οι γονείς και οι καθηγητές που τους στήριξαν όλη τη χρονιά, αγωνιούν και ελπίζουν για τη θετική έκβαση του “αγώνα” που έχουν δώσει όλοι μαζί το προηγούμενο διάστημα. Μέσα από σκληρή και διαρκή προσπάθεια οι στόχοι επιτυγχάνονται και οι κόποι ανταμείβονται. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες καλή επιτυχία”.                    

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...