Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση από το ΚΕΑ του Α.Φ.Ο.Σ. Αλμωπίας «H ΕΝΩΣΗ»

       
                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
     Το ΚΕΑ του Α.Φ.Ο.Σ. Αλμωπίας «H ΕΝΩΣΗ»  ενημερώνει τους αγρότες – κτηνοτρόφους της Αλμωπίας που υποβάλλουν δήλωση ΟΣΔΕ  πως η καταλυτική ημερομηνία για τις μεταβιβάσεις δικαιωμάτων είναι η 30η Ιουνίου 2017 επίσης η υποβολή της δήλωσης ΟΣΔΕ ή οι αλλαγές της δήλωσης είναι η 9η Ιουλίου 2017.
     Την δήλωσή σας μπορείτε να την καταθέσετε με ασφάλεια ΜΟΝΟ στον Α.Φ.Ο.Σ Αλμωπίας χωρίς πληρωμή στο 1ο χλμ Αριδαίας – Τσακώνων και στο νέο γραφείο στο κέντρο της Αριδαίας επί της οδού  Αθ. Διάκου και Πολυτεχνείου γωνία. . Το ποσό θα κρατηθεί από την επιδότησή σας.

Πληροφορίες στα τηλ. 23840.21380/23454

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...