Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ: Όλες οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας Π.Κ.Μ. λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα την ορθή και πιστή τήρηση της νομοθεσίας.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

Σχετικά με χθεσινά δημοσιεύματα, που παρουσιάζουν συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου στην Έδεσσα, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές, ότι όλες οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας Π.Κ.Μ. λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα την ορθή και πιστή τήρηση της νομοθεσίας.

Στην ίδια φυσικά κατεύθυνση, όπως όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας Π.Κ.Μ., έτσι και η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής επιτελεί πολύ σημαντικό έργο προς όφελος των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής μας, ακολουθώντας κατά γράμμα τα όσα ο νόμος και το αρμόδιο Υπουργείο επιτάσσουν.

Ως εκ τούτου, τυχόν περιστατικά ή παράπονα πολιτών αναφορικά με τη λειτουργία της εκάστοτε Υπηρεσίας, θα πρέπει να τεκμηριώνονται και να αποδεικνύονται χωρίς να υφίσταται αυθαίρετη και αναπόδεικτη σπίλωση των Υπηρεσιών και του έργου που επιτελούν.

Η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και η τήρηση του νόμου είναι η κύρια υποχρέωση, η οποία δεσμεύει τους υπαλλήλους μας, στα πλαίσια πάντα της χρηστής διοίκησης και της εμπιστοσύνης των πολιτών σε αυτήν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...