Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: «Βάλε τέλος στον εμπαιγμό των ροδακινοπαραγωγών»!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ:
«Βάλε τέλος στον εμπαιγμό      των ροδακινοπαραγωγών»!

Το ¨θέατρο του παραλόγου¨ σε βάρος των ροδακινοπαραγωγών που επλήγησαν από τις τριήμερες καταστροφικές βροχοπτώσεις (15,16 και 17 Ιουλίου), συνεχίζεται με… νέες παραστάσεις!
Αφού προχθές επιχείρησαν να τους ¨παραμυθιάσουν¨ με την ανακοίνωσή τους ότι, αντί να τους αποζημιώσουν για την ολοσχερή καταστροφή της παραγωγής τους, «θα… διερευνήσουν σε συνεργασία με τα ινστιτούτα της χώρας το φαινόμενο της ποιοτικής υποβάθμισης για να αποφευχθούν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον»…
…Εντούτοις δεν λαμβάνουν υπόψη τη τεκμηριωμένη γνωμοδότηση του κατ’ εξοχήν και καθ’ ύλην αρμόδιου στην περιφέρειά μας ¨ινστιτούτου φυλλοβόλων δένδρων Νάουσας¨, ότι οι ζημιές οφείλονται στην έντονη βροχόπτωση και  καλύπτονται από τον κανονισμό του ΕΛΓΑ...
…Παρά το γεγονός ότι η γνωμάτευση αυτή ήταν ¨εκ του περισσού¨ καθώς από την πρώτη στιγμή ήταν οφθαλμοφανές και αυταπόδεικτο ότι η επί 72 ώρες υπερβολικές και άκαιρες – μέσα στο κατακαλόκαιρο – βροχές, αποτέλεσαν την αποκλειστική αιτία της ολοσχερούς καταστροφής της σοδειάς – …
…Συνεχίζουν το χαβά τους! Δηλαδή, τον εξωφρενικά απροκάλυπτο εμπαιγμό των πληγέντων ροδακινοπαραγωγών:
Προ τριημέρου με μία εξοργιστική ανακοίνωση…
 Σήμερα με νέες δηλώσεις ότι «…το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης  θα προχωρήσει άμεσα σε σύσταση επιστημονικής ομάδας για τη διερεύνηση των αιτιών»!!!
Ο Γιώργος Καρασμάνης, μετά και από αυτή τη νέα απόπειρα υποτίμησης της νοημοσύνης των ροδακινοπαραγωγών δήλωσε:
«Καλώ για ακόμη μια φορά τον Υπουργό να πάψει να κρύβεται (επειδή έχει τάξει στους ανθρώπους αυτούς ¨λαγούς με πετραχήλια¨ - και δεν έχει πράξει το παραμικρό) και να δώσει εντολή στην υφισταμένη του διοίκηση του ΕΛΓΑ να προχωρήσει στο αυτονόητο και επιβεβλημένο: Να ξεκινήσει ¨εδώ και τώρα¨ η υποβολή δηλώσεων από τους πληγέντες και δικαιολογημένα εξοργισμένους ροδακινοπαραγωγούς».

27/07/2017

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...