Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

2ος ΓΥΡΟΣ ARIDEA CUP 2017


Με πολλές ελληνικές νίκες συνεχίστηκαν σήμερα οι αγώνες του Aridea Cup, το διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενείται στον Ο.Α. Αριδαίας. Στα προημιτελικά θα συνεχίσουν οι Κωνσταντίνος Ράπτης, Δημοσθένης Ταραμονλής, Βαγγέλης Κυπριώτης, Γιώργος Νουχάκης, Νίκος Μανόπουλος, Δημήτρης Χούμης, Pablo Luis Mπαλάφας, Δήμητρα Παύλου, Μάρθα Μακαντάση, Βάλια Σαμαρά, Αναστασία Παρασκευούδη, Μαρία Γεωργιάδου και Ιωάννα Ζαχαράκη.

Συνέχεια στο νικηφόρο του σερί έδωσε ο Κωνσταντίνος Ράπτης, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του σε διοργάνωση της Tennis Europe στα Κουφάλια. Ο Ράπτης, μετράει πλέον 7 διαδοχικές νίκες, καθώς επικράτησε του Ισαάκ Κουρτίδη με 6-0, 6-2.

Στα προημιτελικά του Aridea Cup, θα συναντήσει τον Δημοσθένη Ταραμονλή, που κέρδισε τον Βίκτωρα Ζερβουδάκη με 7-6 (4), 6-3. Ο Pablo Luis Μπαλάφα κέρδισε τον Αριστοτέλη Γκιθκόπουλο με 6-3, 6-4, σε μια μάχη ανάμεσα σε δυο qualifiers. Στην προημιτελική φάση θα αντιμετωπίσει τον Δημήτρη Χούμη, Νο. 2 στο ταμπλό, που επέστρεψε από σετ πίσω για να κερδίσει τον Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, με 1-6, 6-0, 6-4.

Πολύ καλές εβδομάδες στα ελληνικά τουρνουά της ΕΤΑ κάνει και ο Νίκος Μανόπουλος, φιναλίστ την προηγούμενη εβδομάδα στα Κουφάλια. Ο Μανόπουλος επικράτησε του Τάσου Τσελέπη με 7-6 (5), 6-0 και θα παίξει στους "8" με τον Βαγγέλη Κυπριώτη, που κέρδισε τον Δημήτρη Τερτίγκα με 6-3, 6-4.

Ο Γιώργος Νουχάκης, Νο. 3 στο ταμπλό, επικράτησε του Αδαμάντιου Σταύρακα με 6-3, 6-2 και θα είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν θα παίξει με Έλληνα στα προημιτελικά. Ο Ρουμάνος Gheorghe Claudiu Schinteie, κέρδισε τον Boύλγαρο Victor Nachkov με 6-2, 6-3 και είναι ο μοναδικός που δεν εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα και συνεχίζει στο μονό των αγοριών.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...