Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπή κ. Χρήστο Γεωργίου, μετά από γράμμα που δέχτηκε από τους μαθητές της Β’ τάξης.
Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους μαθητές και να τους εκφράσει τη χαρά του που βρίσκεται δίπλα τους. Παράλληλα, ζήτησε από τους μαθητές να τον ξεναγήσουν στους χώρους του σχολείου και να τον ενημερώσουν οι ίδιοι μαζί με τον Διευθυντή τους για τα προβλήματα που υπάρχουν.
Οι μαθητές ζήτησαν από τον Δήμαρχο να γίνει παρέμβαση στις βρύσες του αύλειου χώρου, οι οποίες χρειάζονται συντήρηση. Επίσης, ζήτησαν να τοποθετηθούν πλακάκια στο κιόσκι που υπάρχει στην αυλή και να βαφτούν οι μπασκέτες. Για τα παραπάνω αιτήματα, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να γίνουν πράξη άμεσα με τα συνεργεία του Δήμου. Επιπλέον, οι χώροι του σχολείου έχουν ανάγκη από βάψιμο, ένα ζήτημα που θα δρομολογηθεί και θα υλοποιηθεί το νέο έτος, όπως δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπή κ. Χρήστο Γεωργίου για λειτουργικά ζητήματα του σχολείου και έγινε σαφές ότι και αυτή τη χρονιά δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με το πετρέλαιο, καθώς ο εφοδιασμός είναι προγραμματισμένος για τις επόμενες μέρες όπως γνωρίζει και ο Διευθυντής με τον οποίο υπάρχει συνεργασία.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Ως Δήμαρχος δεν αρνούμαι ποτέ προσκλήσεις, ιδιαίτερα όταν αυτές προέρχονται από μικρά παιδιά. Ευχαριστώ τους μαθητές για την ευκαιρία που μου έδωσαν να βρεθώ δίπλα τους και να ακούσω από τους ίδιους τις ανάγκες που έχει το σχολείο. Ως εκπαιδευτικός πιστεύω ότι τα ίδια τα παιδιά μπορούν να μας περιγράψουν καλύτερα τα πραγματικά προβλήματα και γι’ αυτό τα ακούω πάντα με μεγάλη προσοχή. Εμείς μεγάλες υποσχέσεις δεν δίνουμε, ούτε δεσμευόμαστε ότι θα τα κάνουμε όλα την επόμενη μέρα. Προσπαθούμε να είμαστε πολύ μετρημένοι σε όσα υποσχόμαστε, ώστε να είμαστε συνεπείς με τους συμπολίτες μας. Δεσμεύτηκα λοιπόν ότι θα παρέμβουμε άμεσα στις βρύσες και στο κιόσκι της αυλής και με το νέο έτος θα δρομολογήσουμε και θα υλοποιήσουμε το βάψιμο του σχολείου καθώς ένα τέτοιο έργο απαιτεί χρονοβόρες διαδικασίες. Κατά τα άλλα, κανένα σχολείο δεν θα μείνει χωρίς πετρέλαιο, όπως και τα προηγούμενα χρόνια και οι όποιες λειτουργικές ανάγκες προκύπτουν θα αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...