Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

Γιάννης Σηφάκης : Έγκριση της μελέτης από το ΚΑΣ στις 20/02/18 και αίτημα προς την Υπουργό άμεσης χρηματοδότησης με 1.000.000 € για το Κάστρο της Χρυσής


Γιάννης Σηφάκης:  Έγκριση της μελέτης από το Κ.Α.Σ. στις 20/02/18 και αίτημα προς την Υπουργό Πολιτισμού για άμεση χρηματοδότηση του Κάστρου της Χρυσής με 1.000.000,00 € από το ΠΔΕ του Υπουργείου Πολιτισμού
Ο βουλευτής ενίσχυσε το αίτημα της Εφορίας Αρχαιοτήτων Πέλλας για χρηματοδότηση του έργου.
Η μελέτη της αποκατάστασης και ανάδειξης του Κάστρου της Χρυσής έχει εκπονηθεί από τον Δήμο Αλμωπίας  μέσω διασυνοριακού προγράμματος με την γειτονική χώρα και έχει εγκριθεί από την Εφορία Αρχαιοτήτων Πέλλας που υπέβαλε 6 επιμέρους μελέτες του έργου για έγκριση στο Κ.Α.Σ.
Η άμεση χρηματοδότηση της κατασκευής του έργου, για την οποία υπάρχουν υποσχέσεις από την Υπουργό, θα συμβάλει, πέραν την ανάδειξης της ιστορίας της Αλμωπίας και  στην ανάδειξη ενός πολύ σημαντικού τουριστικού πόλου που θα βοηθήσει την τουριστική ανάπτυξη όλης της Πέλλας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...