Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 3 Απριλίου 2018

Πασχαλινές δράσεις του Δημοτικού Σχολείου Προμάχων


Πασχαλινές δράσεις του Δ. Σχ. Προμάχων
Με το Πάσχα να πλησιάζει, την τελευταία εβδομάδα λειτουργίας του πριν τις 15ήμερες διακοπές, το Δημοτικό Σχολείο προσάρμοσε τις δράσεις του στην μεγάλη Δεσποτική γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Πιο αναλυτικά:
Την Πέμπτη 28 Μαρτίου, με την πολύτιμη συμβολή τριών μητέρων μαθητών της Β’ τάξης που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της δασκάλας Άννας Τουρλάκη, η τάξη έπλασε και έψησε «λαζαράκια».
Την Τρίτη 26 Μαρτίου,  μαθητές και μαθήτριες με την επίβλεψη του εκπαιδευτικού Μ. Γέρου ετοίμασαν  καλαθάκια  και την Πέμπτη το σχολείο είχε την δική του «Κόκκινη Πέμπτη» με το βάψιμο των αυγών.
Την Παρασκευή 29 Μαρτίου οι Α’, Β’, Γ’ και Δ’ τάξεις με την συνοδεία των υπεύθυνων εκπαιδευτικών Α. Κωστινά, Ά. Τουρλάκη, Χρ. Πιλάτου, Π. Κατσαρού , Μ. Τουμανίδου και του Διευθυντή του σχολείου,  επισκέφθηκαν το μοναστήρι του Αγ. Ιλαρίωνα. Τους υποδέχτηκαν θερμά οι μοναχές  και ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους της μονής και κέρασμα στον χώρο μπροστά από το Αρχονταρίκι. 
Την Παρασκευή 29 Μαρτίου η δασκάλα της Α’ τάξης Α. Κωστινά μοίρασε στους μαθητές και μαθήτριες της τάξης τις πασχαλινές λαμπάδες που τις είχαν φτιάξει μαζί στο σχολείο.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις παραπάνω σχολικές δράσεις:
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...