Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

Έρευνα των "Π. Ν.": Ποιο θεωρείτε το σοβαρότερο πρόβλημα του οικισμού των Προμάχων;


Τα "Προμαχιώτικα νέα" ξεκινούν σήμερα (σε συνέχεια μιας παλαιότερης) μια μεγάλη έρευνα, στην οποία ζητούμε τη βοήθειά σας, για να αναδείξουμε τα προβλήματα, μικρά ή μεγάλα που απασχολούν την τοπική κοινωνία μας.

Πιστεύουμε ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να γίνει μια ιεράρχηση των θεμάτων, που απασχολούν την κοινότητά μας και θα μπορούσαμε όλοι μας να συμβάλουμε στην ανάδειξή τους, ώστε οι αιρετοί μας άρχοντες να έχουν έτοιμη την λίστα με τα βασικά αιτήματα των κατοίκων του μεγαλύτερου χωριού του δήμου Αλμωπίας.

Ζητάμε λοιπόν από τους αναγνώστες μας να γράψουν στα "σχόλια" στο τέλος της ανάρτησης, ποιο κατά τη γνώμη τους είναι το βασικότερο πρόβλημα του χωριού.
Αυτό θα μπορούσε να είναι στην κατηγορία των υποδομών (ύδρευση, αποχέτευση, άρδευση, καθαριότητα, δρόμοι), στην κατηγορία εργασία (γεωργία, υλοτομία, απασχόληση κατοίκων στις υπηρεσίες του δήμου), στην κατηγορία πολιτισμός-εκπαίδευση , νεολαία, υγεία ή οτιδήποτε άλλο θεωρείτε εσείς πως είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα που θα πρέπει η διοίκηση να ασχοληθεί.
Περιμένουμε τις απόψεις και τα σχόλιά σας, με την παράκληση να μην προσβάλουμε πρόσωπα και πράματα.

2 σχόλια :

η νοοτροπία των κατοίκων στην προστασία του περιβάλλοντος

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...