Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εκδήλωση των Μελισσοκόμων του ΔΙEK Αριδαίας!Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εκδήλωση των Μελισσοκόμων του ΔΙEK Αριδαίας!
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εκδήλωση των Μελισσοκόμων του ΔΙEK Αριδαίας στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκομένους τόσο για την επιστημονική κάλυψη του θέματος του συνεδρίου, όσο και από την γευστική του πλαισίωση, με εδέσματα που ετοίμασαν οι Chef και οι Αρτοζαχαροπλάστες του ΙΕΚ.
Οι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικοί Μελισσοκομίας» του Δημόσιου ΙΕΚ Αριδαίας  παρουσίασαν τα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα στο θέμα :  «Η Βαρροϊκή Ακαρίαση των μελισσών και η αντιμετώπιση της», ενώ ο διδάσκων του μαθήματος «Εχθροί και Ασθένειες Μελισσών», κος Μαρνασίδης Συμεών, απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων, στη ζωηρή συζήτηση που ακολούθησε.
Την εκδήλωση χρωμάτισε η παρουσία του ειδικού μελισσοκόμου και συγγραφέα, κο Αθανάσιο Φυσικούδη, ο οποίος μάλιστα δώρισε το τελευταίο του βιβλίο, "ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ",  στη βιβλιοθήκη του ΔΙEK Αριδαίας.
Παράλληλα, παρουσιάστηκε το πρώτο μέλι του ΔΙEK Αριδαίας, το οποίο παρασκεύασαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ σε συνεργασία με τους διδάσκοντες καθηγητές της ειδικότητας. Το πρώτο μέλι αξιοποιήθηκε από τους Chef και τους Αρτοζαχαροπλάστες του ΔΙEK Αριδαίας, σε γλυκά και αλμυρά εδέσματα, τα οποία προσφέρθηκαν σε μπουφέ, μετά το τέλος της παρουσίασης.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο διευθυντής του ΙΕΚ κ. Γιόρτσος χαιρέτισε την προσπάθεια των σπουδαστών και των εκπαιδευτών, συνεχάρη τον κο Μαρνασίδη για την καθοδήγηση που παρείχε στους σπουδαστές και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να γευθούν τα όμορφα εδέσματα του μπουφέ.
Οι συμμετέχοντες, ανανέωσαν το ραντεβού τους σε μια ακόμη εκδήλωση, του χρόνου, όταν οι σπουδαστές του τμήματος Μελισσοκομίας, θα ολοκληρώνουν τις διετείς σπουδές κατάρτισης.
Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των μαθημάτων του 2ου εξαμήνου της ειδικότητας «Τεχνικοί Μελισσοκομίας», ευχόμαστε στους σπουδαστές μας να παραδειγματιστούν από την αφοσίωση των καθηγητών τους, την αγάπη του κυρίου Φυσικούδη για τις μέλισσες  και να ενεργούν πάντα με γνώμονα "ότι ο σύνδεσμος μέλισσας και ανθρώπου είναι αλληλένδετος"...
Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του Δ. ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Γιόρτσος Α. Γεώργιος1 σχόλια :

ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΖΑΜΤΖΗ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ....
ΣΚΕΤΟ ΜΕΛΙ ΝΑΙ

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...