Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Αφιερωμένο εξαιρετικά...



Δεκαπέντε φωτογραφίες, αφιερωμένες εξαιρετικά.....

Στην Περιφέρεια, την Αντιπεριφέρεια, τον Δήμο και σε όλους τους εμπλεκόμενους.
Έστω και μέσα από την χλυδάτη, δροσερή σας έδρα, υποκλιθείτε όλοι σας βαθιά σε αυτή τη Γυναίκα, κάντε την αυτοκριτική σας (αν έχετε ψήγματα αυτοκριτικού νου) και ζητήστε μια ειλικρινή συγνώμη.
Δεν αξίζετε ούτε ως την μια τρύπα των φθαρμένων λαστιχένιων παπουτσιών της.















3 σχόλια :

Τι να πει κανείς ο Δήμος κοιμάται 1 ο Τζιτζικωστας 21, ήρθαν έταξαν και έφυγαν και δυστυχώς το χωριό τους στήριξε. Θα ξανάρθουν όμως και τότε πρέπει να τους γιουχαρουμε και τον Περιφερειάρχη και τους συμβούλους αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας

Δημήτρη φίλε καλησπέρα, νιώθω μεγάλη ντροπή όμως νιώθω. .. Δεν υπάρχει λέξη που να μπορεί να περιγράψει αυτή την εικόνα. Κυρίως όμως πρέπει να πω ότι με έκανες να συγκινηθω με μία μεγάλη αλήθεια που είπες Ε ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΣΟ Η ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΤΡΥΠΑ ΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΩΝ 3-5 ΕΥΡΩ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Νομίζω κατάλαβες ποιος είμαι, εύχομαι καλό ξημέρωμα σε εσένα και την οικογένειά σου

Είχε έρθει στο χωριό ο Θεοδωρίδης με τον Γιάννη τον δικό μας και έλεγαν θα γίνει η γέφυρα μεγαλύτερη καξ άλλες βλακείες. Τα ίδια είχε πει και ο Τζιτζικωστας αλλά η γέφυρα γίνεται μικρότερη και δεν μιλάει κανείς. Δημήτρη μην το αφήσεις έτσι το θέμα είμαστε δίπλα σου όλο το χωριό

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...