Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στην Έδεσσα



Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στην Έδεσσα

27 Σεπτεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και η Έδεσσα το γιορτάζει μαζί με τους επισκέπτες αλλά και τους μαθητές και σπουδαστές των σχολείων που καλούνται να γνωρίσουν από κοντά τον χώρο του Τουρισμού.
Ειδικοί εκπαιδευτές θα μυήσουν στα μυστικά του μαθητές και σπουδαστές ώστε να γνωρίσουν έναν επαγγελματικό χώρο που έχει εξαιρετικό μέλλον στην Ελλάδα και παράλληλα θα γνωρίσουν τις δράσεις και της δραστηριότητες του προορισμού Έδεσσα και Ορεινή Πέλλα. Θα γνωρίσουν από κοντά  την κάρτα πόλης, την Edessa City Card το νέο εργαλείο που θα βοηθά τους επισκέπτες να γνωρίσουν εύκολα και οικονομικά τα αξιοθέατα, τις δραστηριότητες, τον πολιτισμό και την γαστρονομία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Η  Ορεινή Πέλλα με κέντρο την πόλη της Έδεσσας αναπτύσσεται ως ένας σημαντικός προορισμός σε ένα δίκτυο αξιοθεάτων που περιλαμβάνει τους Καταρράκτες της Έδεσσας, το Υπαίθριο Μουσείο Νερού Έδεσσας, το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας-Καϊμάκτσαλάν, τον Παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Αθανασίου, τα λουτρά Πόζαρ και βέβαια την Πέλλα με τους αρχαιολογικούς και βυζαντινούς θησαυρούς πατρίδα και γενέθλιος τόπος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Στόχος δεν είναι άλλος από τον 12μηνο τουρισμό κάτι που μπορεί να αποτελεί σχέδιο για κάθε προορισμό της Ελλάδας σύμφωνα με τον Ευάγγελο Κυριακού, υπεύθυνο τουρισμού της πόλης. Όπως τονίζει είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την τοπική ταυτότητα, να της δώσουμε χαρακτήρα προϊόντος και να συνδυάσουμε τις υπηρεσίες των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων όχι μόνο για να λύσουμε προβλήματα αλλά και για να παρέχουμε στους επισκέπτες μας λύσεις που διευκολύνουν την ζωή τους και ταυτόχρονα παράγουν μοναδικές εμπειρίες.
Η πρόσκληση είναι ανοικτή για τα σχολεία της Έδεσσας, του Ν.Πέλλας και όχι μόνο στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του Ελληνικού Τουρισμού την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί. Η όλη εκδήλωση περιλαμβάνεται στον επίσημο κατάλογο εκδηλώσεων του Παγκόσμιου οργανισμού Τουρισμού.
http://wtd.unwto.org/content/edessa-pella-macedonia-greece-tourism-and-digital-transformation-tool-destination-developmen

Photo & Text : FB Edessa Tourist Information Center

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...