Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018

Αποκατάσταση τμημάτων του επαρχιακού οδικού δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα ΠέλλαςΑποκατάσταση τμημάτων του επαρχιακού οδικού δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Σε συνέχεια των παρεμβάσεων που πραγματοποίησε η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας σε σημεία (Τ.Κ. Σωτήρας και Τ.Κ. Κλεισοχωρίου) του επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της το προηγούμενο διάστημα στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Πέλλας» προϋπολογισμού 250.000,00 €, έγιναν εργασίες βελτίωσης σε δύο (2) ακόμη οδικά τμήματα του επαρχιακού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης οδοστρώματος και βελτίωσης της υφιστάμενης κατάστασης στην Τ.Κ. Πιπεριάς Δήμου Αλμωπίας, σε δύο (2) επικίνδυνες στροφές με στόχο την ομαλή διέλευση των οχημάτων, καθώς, επίσης, στην Τ.Κ. Μαργαρίτας Δήμου Έδεσσας. Με τις προαναφερθείσες παρεμβάσεις ολοκληρώθηκε το έργο που είχε ενταχθεί στον προγραμματισμό της Π.Ε. Πέλλας, ενώ, σύντομα θα ακολουθήσουν νέες παρεμβάσεις στον ηλεκτροφωτισμό του οδικού δικτύου και στον τομέα της πολιτικής προστασίας.

Σε δήλωσή της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά αναφέρει: «Συνεχίζουμε κανονικά την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού, ολοκληρώνοντας τις παρεμβάσεις σε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου, που είναι εξίσου σημαντικό με το εθνικό δίκτυο. Βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών, ενισχύοντας την οδική ασφάλεια και διευκολύνοντας την πρόσβαση. Με την αρμόδια υπηρεσία και με τους συνεργάτες μου παρακολουθούμε την πορεία των υπό εξέλιξη έργων για την όσο το δυνατόν κάλυψη των αναγκών και των επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν ή ανακύπτουν».
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...