Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Μήνυμα της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς



Μήνυμα της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς σε σύντομη δήλωσή της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά εύχεται στους μαθητές και στις μαθήτριες, στους σπουδαστές και σε όλους τους δασκάλους και καθηγητές καλή σχολική χρονιά με υγεία, προκοπή και επίτευξη στόχων. Παράλληλα, η κα. Αντιπεριφερειάρχης τονίζει ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και είναι καθ’ όλα έτοιμη για το έργο της μεταφοράς μαθητών και τη νέα χρονιά που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Ακολουθεί η δήλωση της κας Αθανασιάδου – Αηδονά:

«Ο Σεπτέμβριος, ως μήνας επανεκκίνησης ταυτίζεται και με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων να ξεκινούν με όνειρα και προσδοκίες τις υποχρεώσεις τους. Είναι σημαντικό, το σχολείο και οι δραστηριότητες που εντάσσονται στα προγράμματα σπουδών, να προσφέρουν στα νέα παιδιά την ευκαιρία να διευρύνουν τον ορίζοντα των γνώσεων τους, να αναδείξουν το ταλέντο και την κλίση τους και να διδαχθούν αξίες όπως ο σεβασμός, ο υγιής ανταγωνισμός και η συνεργασία. Εμείς ως Π.Ε. Πέλλας, βρισκόμαστε στη διάθεση ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας για συνδιοργάνωση δράσεων με τη συμμετοχή και αλληλεπίδραση των παιδιών. Άλλωστε, στο κομμάτι της μεταφοράς μαθητών θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι, και η ασφαλής μετάβαση των παιδιών στα σχολεία τους θα ξεκινήσει κανονικά, καθώς, οι υπηρεσίες μας έχουν προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, όπου χρειάστηκε σε συνεργασία και με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Πέλλας για να κυλήσει απρόσκοπτα το έργο που έχουμε επωμιστεί, με την υλοποίηση του οποίου τοποθετούμε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια για μόρφωση των παιδιών μας, που είναι το ζητούμενο για όλους μας. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ στους μαθητές, δασκάλους, καθηγητές και, ιδιαίτερα, στους γονείς καλή δύναμη με υγεία και να επιτύχουν τους στόχους τους».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...