Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Η Γιορτή των Δελφινιών στο Κολυμβητήριο Έδεσσας



Η Γιορτή των Δελφινιών στο Κολυμβητήριο Έδεσσας
Το νερό είναι ζωή και χαρά αρκεί να γνωρίζεις τα μυστικά του και να μπορείς να απολαμβάνεις με ασφάλεια την επαφή μαζί του. Με αυτό το μήνυμα ολοκληρώνεται η περίοδος λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Έδεσσας, ένα μήνυμα που μετέφεραν πάνω από 200 … δελφινάκια, οι μικροί κολυμβητές του κολυμβητηρίου από όλες τις περιοχές της Πέλλας. 
Διαγωνιστικά παιχνίδια, επιδείξεις, μουσικές εκπλήξεις και βραβεύσεις περίμεναν τους μικρούς φίλους  της κολύμβησης. Η οργάνωση πέρα για πέρα υποδειγματική από τα στελέχη και τους εθελοντές του κολυμβητηρίου και της Δημοτικής Επιχείρησης Έδεσσας που έχει και την ευθύνη λειτουργίας εκ μέρους του Δήμου Έδεσσας όπως τόνισε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου. 
Το κολυμβητήριο θα ανοίξει ξανά το 2019 με νέο ανανεωμένο εξοπλισμό προκειμένου να παρέχει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους κολυμβητές. Στόχος σύμφωνα με την πρόεδρο κ.Νατάσα Ιατρίδου παραμένει η δωδεκάμηνη λειτουργία, η ασφάλεια, η ποιοτική εκπαίδευση, τα εμπλουτισμένα προγράμματα όπως το Baby Swimming και το Aqua Aerobic όπως επίσης και προγράμματα επισκεπτών όπως αυτό της Edessa City Card σε μια μοναδικά κατάφυτη περιοχή του Κιουπρί δίπλα στο ιστορικό γεφύρι της αρχαίας Εγνατίας οδού. 

Περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες στον ιστότοπο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας στο www.edessacity.gr.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...