Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019

"SOS ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ"...


Σας παραθέτουμε παρακάτω αυτούσια την επιστολή διαμαρτυρίας των γονέων των μαθητών του Νηπιαγωγείου Προμάχων, με την οποία εκφράζουν την αγανάκτησή τους για το χρόνιο και άλυτο όπως αποδεικνύεται κτιριακό πρόβλημα.

"SOS ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.
Απελπισμένοι οι γονείς των παιδιών του Νηπιαγωγείου Προμάχων από την εισροή μεγάλης ποσότητας νερού, ύστερα από τις έντονες βροχοπτώσεις εντός του κτιρίου του Νηπιαγωγείου, αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους εκεί γνωστοποιώντας τα προβλήματα στους αρμόδιους φορείς του Δήμου, της Πρωτοβάθμιας, του Υγειονομικού, ζητώντας Εισαγγελική παρέμβαση.
Οι εργασίες συντήρησης που πραγματοποιήθηκαν τον Αύγουστο, δεν φαίνεται να απέδωσαν όπως άλλωστε είχαν τονίσει οι γονείς. Όσες επισκευές και αν γίνουν, δεν πρόκειται να βελτιώσουν την τόσο επιβαρυμένη από την υγρασία και την παλαιότητα τοιχοποιία του κτιρίου.
Και το αποτέλεσμα: Τα παιδιά μας (περίπου Σαράντα), να παραμένουν για πολλές ώρες σε περιβάλλον γεμάτο υγρασία, που το μόνο που σου προκαλεί, είναι δυσφορία και αναπνευστικά προβλήματα. Είναι τουλάχιστον ντροπή στα πρώτα σχολικά τους βήματα να έρχονται αντιμέτωπα με τριτοκοσμικές συνθήκες εκπαίδευσης. Παράλληλα, ο κίνδυνος να γλιστρήσει κάποιο από αυτά ελλοχεύει, καθώς παρά τις προσπάθειες των εκπαιδευτικών (έχουν στρώσει χαλιά, έχουν βάλει κουβαδάκια), αναπόφευκτα βρέχονται τα παπούτσια τους.
Οι υποσχέσεις για ανέγερση νέου κτιρίου μείναν δυστυχώς  υποσχέσεις.
ΔΩΣΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ".  


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...