Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας και του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΑριδαίαςΕυχαριστήρια επιστολή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας και του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας
Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Αριδαίας ευχαριστούν θερμά το Διευθυντή του Δ.ΙΕΚ Αριδαίας κ. Γεώργιο Γιόρτσο, τους σπουδαστές του τμήματος Αρτοζαχαροπλαστικής καθώς και τον υπεύθυνο καθηγητή του τμήματος κ. Θεοδοσιάδη Δημήτριο, για την προσφορά προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, που παρασκευάζουν στα εργαστήριά τους.
Τους ευχαριστούμε ειλικρινά μέσα από την καρδιά μας για την ευαισθησία και την αγάπη τους στους μαθητές των σχολείων μας.

Η Προϊσταμένη του Ε. Δ. Σ. Αριδαίας            Ο Δ/ντής του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας
Πουρουτίδου Πολυξένη                                      Βασδάρης Αναστάσιος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...