Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους της ΑλμωπίαςΣυγχαρητήριο μήνυμα προς τον  νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους  της Αλμωπίας

Ο Π.Λ.Ο. «Ακρίτες Αλμωπίας» συγχαίρει για την εκλογή στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο το Δήμαρχο Κο Μπάτση Χρήστο, καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των συνδυασμών και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Οι προσδοκίες της κοινωνίας μας για το έργο που έχουν να επιτελέσουν είναι ανάλογες της ιστορικής και ποικιλόμορφης «πλούσιας» περιοχής  μας. Η ανάπτυξη, αλλά και η ανάδειξη του τόπου μας δημιουργεί ένα δυναμικό πεδίο δράσης όλων των φορέων της κοινωνίας , όπου μπορεί  να δραστηριοποιηθεί και να συμβάλλει θετικά ο κάθε ένας από τον χώρο του.

Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος «Ακρίτες Αλμωπίας» προοθεί με τις ποικίλες εκδηλώσεις του την ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής μέσα από την διαφύλαξη, την διατήρηση, την προβολή, της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καθώς και με την επαφή διαφόρων πολιτιστικών, λαογραφικών και οποιασδήποτε μορφή τέχνης και πολιτισμού άλλων περιοχών, τόσο του ευρύτερου ελλαδικού χώρου, όσο  και του εξωτερικού. Δηλώνουμε την πρόθεση μας να συνεχίσουμε να  υπηρετούμε τις πολιτιστικές αξίες με ένα και μοναδικό στόχο να κρατήσουμε ψηλά τον πολιτισμό στον  τόπο που ζούμε .   

Δ.Σ.
ΠΛΟ «Ακρίτες Αλμωπίας»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...