Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019

SOS εκπέμπουν οι γονείς των παιδιών της τοπικής κοινότητας Λυκοστόμου


SOS εκπέμπουν οι γονείς των παιδιών της τοπικής κοινότητας Λυκοστόμου για την τραγική και επικίνδυνη, για την υγεία των παιδιών, κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η παιδική χαρά του οικισμού.
Όπως εύκολα μπορεί κάποιος να διαπιστώσει από τις φωτογραφίες, στον χώρο έχουν συσσωρευτεί πολλά ξερόκλαδα, ενώ η βλάστηση σε κάποια σημεία θυμίζει ζούγκλα, και μεσούντος του θέρους η περιοχή ελλοχεύει κινδύνους από φίδια και τρωκτικά.
Τα δε παγκάκια και οι μεταλλικές κατασκευές έχουν σκουριάσει, δείγμα της πολύχρονης εγκατάλειψης και  απουσίας στοιχειώδους συντήρησης από πλευράς των υπευθύνων φορέων.
Οι γονείς υποστηρίζουν ότι παρά τις οχλήσεις και αιτιάσεις προς τους αρμόδιους, τίποτα δεν έχει γίνει και αγανακτισμένοι από την προκλητική αδιαφορία, απευθύνουν μια ύστατη έκκληση, ώστε να αποδειχτεί στην πράξη ότι δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. 3 σχόλια :

Πήραν παράταση τα 8μηνα. Επίσης προσλήψεις εργατών πρασίνου.
Που κρύβονται; Όλες οι παιδικές χαρές του δήμου είναι σε άθλια κατάσταση κ οι περισσότερες συντηρούνται από εθελοντές.

Πήραν παράταση ναι, αλλά στο χωριό μας πήραν με 5μηνο εργάτη,τον γιο του προέδρου, και έτσι από το εργοτάξιο δεν στέλνουν εργατικό μιας και υποτίθεται κάθε μέρα έχουμε έναν"δικό" μας να καθαρίζει. Και το πρόβλημα δεν είναι μόνο στην παιδική χαρά. Το πεζοδρόμιο στο κανάλι έχει κρυφτεί από τη ζούγκλα, όπως επίσης και τα νεκροταφεία

Δυστυχώς στις πενταμηνες συμβάσεις κάνουν μόνο 25 μεροκάματα(5 τον μήνα).
Ωστόσο αυτό δε δικαιολογεί τη κατάσταση !

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...