Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019

Δεκαπενταύγουστος στους Προμάχους του 2019


Με θρησκευτική ευλάβεια και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η Κοίμηση της Θεοτόκου στους Προμάχους.
Την παραμονή της γιορτής, στολίστηκε ο Επιτάφιος της Μεγαλόχαρης στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου και ακολούθησε μεγάλος Εσπερινός και Αρτοκλασία.
Ανήμερα της γιορτής, τον Δεκαπενταύγουστο, τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Πατέρα Γεώργιο και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε περιφορά της Ιερής εικόνας της Κοίμησης, παρουσία πλήθους πιστών.
Παρά την συνεχή πνοή του δυνατού φημισμένου Μπαχοβίτη ανέμου, το «Πάσχα του καλοκαιριού», όπως συνηθίζεται να αποκαλείται, αποτέλεσε ευκαιρία για προσευχή, νηστεία, περισυλλογή, σύσφιξη των δεσμών της οικογένειας και αναβίωση της Παράδοσης.

Χρόνια Πολλά……
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...