Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Αγιασμός του Α. Σ. "Ελπίδες" Προμάχων. Κάτι μεγάλο και ελπιδοφόρο γεννιέται.


Σε αισιόδοξο κλίμα τελέστηκε ο Αγιασμός του ΑΣ Ελπίδες Προμάχων.
Στον Αγιασμό, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Χρήστος Τζιβάνης» των Προμάχων, παραβρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. με επικεφαλής τον πρόεδρο Παύλο Τασιώλα, ο προπονητής Ευθύμης Τσόρμπας, το σύνολο των διψασμένων για διακρίσεις ποδοσφαιριστών του συλλόγου, αρκετοί γονείς των παιδιών και φίλοι της ομάδας.
Αξιοσημείωτη και η παρουσία του ιδρυτή και πρωτοπόρου της ιστορικής ομάδας Δημήτρη Γούδη (Μελέτη), ο οποίος αποτελεί το ακροτελεύτιο σημείο αναφοράς στην πορεία του συλλόγου στα ιστορικά και «πέτρινα» χρόνια, τότε που όλα ήταν δύσκολα και αντιμετωπίζονταν οι προκλήσεις με νύχια και με δόντια.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο ιερέας της Ενορίας των Προμάχων πατήρ Γεώργιος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή πορεία με υγεία και πολλές επιτυχίες.
Συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία μιας θρυλικής-εμβληματικής μορφής για τα ποδοσφαιρικά κι όχι μόνο χρονικά του τόπου, το όνομα της οποίας συνδέεται με τα πρώτα εμβρυϊκά χρόνια της ομάδας των Προμάχων.
Πρόκειται για τον παπά Γρηγόρη Τζαγκαράκη, τον Κρητικό ιερέα, που διακόνεψε στον ιστορικό οικισμό, τον αγάπησε και που βοήθησε τα μάλα στην ίδρυση και την θριαμβευτική πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας στα χρόνια του 1978 και μετέπειτα.
Ο παπά Γρηγόρης μίλησε με πολύ συγκίνηση για κείνα τα χρόνια, είπε πολλές ιστορίες στα παιδιά και τους ευχήθηκε πολλές πολλές επιτυχίες και απηύθυνε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του στις οικογένειες όλων των παρευρισκομένων.
Στην συνέχεια αφού μίλησαν στους ποδοσφαιριστές ο Μελέτης και ο προπονητής Ε. Τσόρμπας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη χαλαρή προπόνηση.
Καλή αρχή, καλή επιτυχία σε όλους.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...